Gratis verzending vanaf € 50


CRAFT BEER FESTIVAL 2024

Koop hier je ticket  

Op zondag 16 juni 2024, Vaderdag, is het zover - ons legendarische Oersoep Craft Beer Festival keert terug voor de vierde editie!

WAT KAN JE VERWACHTEN
✔  E en selectie overheerlijk bier van 15 top brouwerijen uit Nederland.
✔ Andere dranken zoals cider, mede, wijn en kombucha
✔ Live muziek en muziek van de platenbus.
✔ Breed scala aan foodtrucks

✔ Spelletjes en entertainment area voor jong en oud
✔ Adembenemend uitzicht over de Waal

✔ En voor alle voetbal fans..... groot scherm waar het EK word uitgezonden.

Op ons festival wordt alleen bier geschonken van eigen bodem. Met rond de 800 micro(huur)brouwerijen hebben we inmiddels een brouwcultuur waar we trots op mogen zijn! Vooruitstrevend, experimenteel en vol van smaak.

Koop hier je ticket

CARRIED BY THE CROWD DAG

Van 10.30 tot 21.00 uur staat het volgende op het menu:

10.30 - 11.00 uur: Een warm welkom.
11.00 - 11.45 uur: Onze jaarlijkse presentatie over de toekomst.
12.00 - 13.00 uur: Uitgebreide bier lunch.
13.00 - 21.00 uur: Oersoep Craft Beer Festival.

Na onze jaarlijkse presentatie is het tijd om jullie eens goed te verwennen! Schuif aan voor een onvergetelijke bierlunch, waarbij we je drie heerlijke gerechten serveren, elk perfect gepaard met een bijpassend biertje.

Voor al onze eigenaren is deze prachtige dag zo goed als gratis. Je kunt gratis deelnemen aan de uitgebreide lunch met passende bieren en je hebt gratis toegang tot ons bierfestival.

En dat is niet alles! Je hebt ook de vrijheid om zoveel introducés mee te nemen als je wilt. Voor een mede-eigenaar ticket vragen we slechts €22,49. Je krijgt dan een eigenaren introducé bandje, uitgebreide lunch met passende bieren het Oersoep Proefglas en toegang tot het festival.

HET FESTIVAL
Verwacht een selectie van overheerlijk bier, cider, mede en kombucha, gepaard met adembenemende uitzichten over de Waal, een spelletjes en entertainment area voor jong en oud, live muziek en een breed scala aan foodtrucks.

Op ons festival wordt alleen bier geschonken van eigen bodem. Met rond de 800 micro(huur)brouwerijen hebben we inmiddels een brouwcultuur waar we trots op mogen zijn! Vooruitstrevend, experimenteel en vol van smaak.

Tijdens het festival kan je genieten van 15 top brouwerijen uit Nederland.

CRAFT BEER LINE-UP 

FOOD

Kom naar ons festival en laat je smaakpapillen verwennen met een overvloed aan heerlijk eten! 

Ontdek o.a. verrukkelijke hartige- en zoete pannenkoeken van de Pannenkoekenbakker, sappige burgers van de BBQ Brandweer, en een wereld aan smaken met multiculturele gerechten van Wereldkoks. 

Voor elk wat wils, van jong tot oud, en van vleesliefhebbers tot veganisten. Mis het niet en blijf op de hoogte via onze socials voor alle deelnemende foodconcepten!

SPEL & FUN

Onze vrienden van Boules Bites in Nijmegen brengen een extra dosis plezier naar ons festival! 

Naast genieten van een verfrissend biertje, kun je jezelf onderdompelen in een wereld van spellen voor jong en oud. Terwijl jij ontspannen van je drankje geniet, vermaken de kleintjes zich met tal van activiteiten. 

Zo kun je zorgeloos genieten, wetende dat iedereen zich kostelijk vermaakt!


MUZIEK

Vanuit een oude brandweerwagen, de Platenbus, worden platen gedraaid met de rust van jaren terug. Muziek van de jaren ’30 tot aan de jaren ’90, van Jazz, Chansons tot Disco en Soul. 

Daarnaast hebben we nog een aantal acts op ons podium die de dag compleet zullen maken.