Gratis verzending vanaf € 50
De Nieuwe Honig
Culturele hotspot van Nijmegen


 
 
De afgelopen jaren is het voormalige Honigcomplex uitgegroeid tot een creatieve en inspirerende ontmoetingsplaats in Nijmegen.
Naar aanleiding van het succes van de tijdelijke invulling is een aantal jaren geleden besloten om, in tegenstelling tot eerder plannen, de oudste delen van de fabriek een prachtige invulling aan te geven.

De Nieuwe Honig Bruisende Hart van het Waalkwartier

Waalkwartier wordt een moderne stadswijk binnen Waalfront met circa 750 woningen en diverse commerciële, culturele en productieve voorzieningen. De voorzieningen, waaronder ook diverse horeca en een boetiek hotel worden grotendeels geconcentreerd in het Nieuwe Honigcomplex. 

Wat kan je dan allemaal verwachten:

Cultuurcluster Blik met onder meer een exporuimte, galeries, een brew pub van Oersoep met livemuziek, een kleinschalig theater podium en een op de buurt gerichte wereldkeuken.

First Things First, de huiskamer van de buurt voor ‘coffee and more’.

Restaurant en boetiek hotel Oscar met onderscheidende kamers met zicht op de Waal en bijzondere gerechten vers van het dak.

Meet up area voor kleinschalige zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

Creative Hub met bedrijfsruimte voor creatieve industrie en met mogelijkheden voor een co-working en flexplekken.Aanmelden om een reactie achter te laten